Напишіть нам

Всі теми

28 Серпня 2017

Фонд “Таблеточки” закликав батьків не купувати квіти вчителям, а робити благодійні внески

Благодійний фонд “Таблеточки” закликає батьків замість квітів подарувати вчителям на 1 вересня сертифікат про благодійну допомогу.

Про це йдеться на Facebook-сторінці фонду “Таблеточки”.

За даними фонду, щорічно 1 вересня батьки витрачають понад мільйон гривень на квіти вчителям і вихователям.

Цих квітів багато, вони залишаються в класах, ведрах, в’януть і не приносять користі. Щорічно тисячі дітей в Україні не йдуть до школи через важкі хвороби. Серед цих дітей і наш підопічні. Ми хочемо, щоб діти одужали й скоріше повернулися до садочків та шкіл. Ми хочемо, щоб квіти приносили радість та користь. Ми впевнені, що один букет квітів від усього класу і сертифікат про домогу дітям розчулять вчителя і зроблять перший день навчального року незабутнім і для нього, і для дітей”– впевнені у “Таблеточках”.

У фонді пропонують батькам школярів та дітей дошкільного віку замість того, щоб купувати багато букетів на 1 вересня, перерахувати кошти на лікування онкохворих дітей, а вчителю чи вихователю подарувати сертифікат про благодійну допомогу.

Вчителів та вихователів “Таблеточки” закликають відмовитись від квітів та повідомити про це батьків. Для того, щоб проінформувати батьків, можна скористатись цими матеріалами.

Сертифікат про благодійну допомогу можна скачати тут.

Перерахувати гроші можна на сайті фонду.

“Благодійність замість квітів” – це щорічна акція. Минулого року вона принесла 285 тисяч гривень допомоги онкохворим дітям. Цього року фонд “Таблеточки” проводить цю акцію в партнерстві із сайтами Розвиток дитини та Освіта.ua.


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення