Напишіть нам

Всі теми

26 Березня 2019

Фестиваль освітніх інновацій шукає волонтерів

Фундація соціальних інновацій “З країни в Україну” запрошує долучатися до організації Фестивалю освітніх інновацій у своєму місті.

Стати волонтером можна, зареєструвавшись до 29 березня включно за цим посиланням. Залучатись до організації потрібно буде в березні-червні.

“Якщо вам не байдуже, що відбувається в українському суспільстві та освітньому середовищі, вболіваєте за розвиток молоді та підлітків, маєте досвід організації івентів або маєте дуже сильне бажання отримати його і одночасно готові брати на себе відповідальність за взяті на себе обов’язки  долучайтесь до нашої команди”, запрошують організатори.

Фестиваль складається з 13 одноденних подій, які відбудуться 8 червня у Києві, Львові, Івано-Франківську, Вараші, Хмельницькому, Ніжині, Черкасах, Миколаєві, Полтаві, Харкові, Краматорську, Маріуполі та Мелітополі. Події передбачають різноманітні активності, панельні дискусії, воркшопи та інтерактиви.

Одночасно на фестивалі відбудеться пітчинг проектів школярів  півфіналістів освітнього проекту “Відкривай Україну”, які змінюють свої школи та населені пункти.

Нагадаємо, найкращим вчителем світу став кенієць, який віддає 80% зарплатні бідним.

Фото: fb-сторінка Фундації соціальних інновацій “З країни в Україну”


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення