Напишіть нам

Всі теми

1 Липня 2020

Дивіться матеріали з інфомедійної грамотності до “Мистецтва” у 9 класі

У вільному доступі з’явились матеріали з інфомедійної грамотності до предмету “Мистецтво” у 9 класі.

Матеріали доступні на сайті МОН.

  • Пропоновані вправи та інформаційний матеріал інтегруються в уроки з предмету “Мистецтво” (9 клас) та подаються вчителем додатково до основного матеріалу.
  • Вправи розроблені відповідно до навчальної програми МОН, спираючись на тематичне планування за підручниками (Мистецтво: підруч. для 9 кл. загальноосвіт. навч. закл. / О.В. Гайдамака. – Київ: Генеза, 2017. – 168 с.; Мистецтво: підруч. для 9 кл. загальноосвіт. навч. закл. / Л. М. Масол. — К .: Видавничий дім “Освіта”, 2017. — 224 с.).К
  • Допоміжним матеріалом є електронні Power-Point презентації та роздаткові матеріали для учнів, що передбачають інтерактивні методи роботи під час уроку.
  • Матеріали розробили автори, які є експертами у сфері мистецтва та медіаграмотності: Олена Гайдамака, Вікторія Гридчина, Наталія Гринюк, Ніна Івановська, Марина Кафтан, Тетяна Коваленко, Тетяна Матичак, Вікторія Мироненко, Аліна Мосендз, Вікторія Піщанська, Вікторія Романюк, Олена Тараненко.

Матеріали створені в межах проєкту “Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність”, який виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією Української преси.

Нагадаємо, МОН опублікувало для громадського обговорення доопрацьовані навчальні програми з предмету “Захист України” для 10-11 класів.

Ілюстрація взята з матеріалів

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення