Напишіть нам

Всі теми

29 Травня 2020

Дитячий фестиваль Чілдрен Кінофест стартував онлайн – як дивитися

7-й фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків “Чілдрен Кінофест” стартував онлайн.

Програму фестивалю демонструватимуть безкоштовно на сайті фестивалю з 29 травня до 7 червня.

До конкурсної програми увійшли сім фільмів для глядачів від 4 років, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Переможця фестивалю визначить аудиторія – після перегляду фільмів глядачі оцінюватимуть свої враження.

Фільм відкриття кінофесту – австралійська сімейна стрічка “Мій друг містер Персіваль”. Одну з головних ролей у ній виконав лауреат премій “Оскар” та “Золотий глобус”, зірка серії фільмів “Пірати Карибського моря” Джеффрі Раш. Фільм, заснований на світовому бестселері “Штормик та містер Персіваль”, розповідає історію дивовижної дружби хлопчика та пелікана-сироти.

Також у програмі: фантастична пригодницька стрічка “Фокстер & Макс” (Україна), драма “Салон краси Ромі” (Нідерланди, Німеччина), роуд-муві “Лос Бандо” (Норвегія, Швеція), фентезі “Тім Талер, або Проданий сміх” (Німеччина) та анімаційні фільми “Гол!” (Велика Британія) і “Сіпсік – лялька-друг” (Естонія, Данія).

У позаконкурсній програмі фестивалю на глядачів чекає ретроспективна добірка “Чарівник Жорж Мельєс” та спеціальна подія до Дня захисту дітей – онлайн-прем’єра переможця Чілдрен Кінофесту 2019 року, анімаційного фентезі “Викрадена принцеса”.

Окрім того, в межах фестивалю відбудеться конкурс дитячих короткометражок, фіналістів якого можна переглянути тут.

Переможців назвуть 7 червня на онлайн-церемонії закриття фестивалю. За найкращий дитячий фільм передбачена нагорода – 20 000 гривень. Також окремо переможці в кожній із вікових категорій отримають по 5 000 гривень, а за Приз глядацьких симпатій – 10 000 гривень.

Нагадаємо, для школярів розробили онлайн-курс про стартапи.

Ілюстрацію надали організатори

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення