Напишіть нам

Всі теми

16 Жовтня 2019

Для учнів столиці розробили розумний гайд та вчитимуть використовувати технології

Для столичних учнів розробили “Путівник розумного киянина”, який розповідає про цифрові можливості в місті та як ними користуватись.

Про це повідомили на сайті освітнього департаменту.

Гайд створила міська ініціатива Kyiv Smart City у партнерстві з Visa. На основі путівника учні 5-8 класів пройдуть факультатив. Заняття відбуватимуться у п’ятнадцяти освітніх філіях Kyiv Smart City School, які працюють на базі комунальних шкіл столиці.

Заняття проводитимуть раз на місяць, починаючи з 1 листопада. На модульному курсі школярі дізнаються, як використовувати сучасні технології, електронні гроші й міські цифрові сервіси для більш комфортного життя в місті.

Окрім того, наприкінці року на основі путівника має з’явитись інтерактивна платформа Kyiv Smart City. Там будуть відео для підготовки уроків та чатбот, який допоможе користувачам опанувати електронні сервіси, ознайомитися з технологіями найпрогресивніших розумних міст.

Також на платформі можна буде пройти тести для закріплення нових знань та навичок. Після успішного проходження користувачі отримуватимуть сертифікат.

Нагадаємо, для вчителів розробили онлайнкурс з набором практичних інструментів.

Фото: КМДА

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення