Напишіть нам

Всі теми

3 Грудня 2018

Дев’ять освітніх організацій об’єднають зусилля, щоб підтримувати реформу

Дев’ять освітніх організацій домовились про підписання меморандуму про співпрацю, щоб об’єднати зусилля для підтримки реформи Нової української школи.

Про це вони домовились в межах Національного саміту-челенджа регіональних координаторів/-ок міні-EdCamp’ів, який відбувався в Одесі з 30 листопада до 2 грудня.

“Ми дуже тішимося, що за останні роки в Україні розвинулося чимало освітніх ініціатив і організацій, які є потужними та неодноразово довели свою ефективність. І ще більше тішимося, що тепер ми почали думати, як об’єднати свої зусилля. Ми хочемо досягати ще більших результатів і бути потужнішим голосом  адже часто говоримо про одне й те саме, але різними словами”, – написала на своїй FB-сторінці ГО “Смарт Освіта”.

Готовність до співпраці висловили: ГО “Смарт Освіта”, EdCamp Україна, Центр Інноваційної Освіти “Про.Світ”, Освіторія, EdEra, Громадське об’єднання “БАТЬКИ SOS”, Лабораторія Освітніх Змін, Міжнародний інститут інтегрального розвитку – IIID та Український інститут майбутнього.

Важливо сказати, що це об’єднання є відкритим і ми будемо раді командам і людям, які працюють з учительством і розділяють цінності реформи, – наголосила на своїй FB-сторінці EdCamp Україна.

Щоб приєднатись до вищеназваних організацій, потрібно написати будь-якій з них.

Фото: FB-сторінка ГО “Смарт освіта”


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення