Напишіть нам

Всі теми

16 Липня 2019

Дані моніторингу початкової школи з’явилися у відкритому доступі

Український центр оцінювання якості освіти виклав у відкритий доступ дані моніторингового дослідження початкової освіти.

Дані доступні за цим посиланням, повідомили на сайті центру.

“У рубриці “Моніторингові дослідження. Початкова освіта. Звіти/дані” розміщені знеособлені дані, отримані за підсумками тестування й анкетування випускників початкової школи та анкетування вчителів, які їх навчали, із погляду наявності зв’язків і залежностей між успішністю учнів в оволодінні математичною та читацькою компетентностями та освітнім контекстом.

Ця інформація дозволить аналітикам, освітнім експертам більш ґрунтовно проаналізувати результати першого циклу загальнодержавного моніторингового дослідження якості початкової освіти, – зазначили в центрі.

Нагадаємо, моніторинг випускників початкової школи показав, що на формування математичної та читацької компетентностей найбільше впливають типи місцевості та школи.

Дослідження також показало, що понад 15% четвертокласників стикались з фізичним насильством кілька разів на місяць.

Читайте також аналіз різних частин звіту дослідження: “Про що свідчать деякі результати моніторингового дослідження з математики”“Деякі результати моніторингового дослідження з читацької компетентності”“Вплив освітнього контексту на якість початкової освіти” та “Булінг у початковій школі”.

Ілюстрація: УЦОЯО

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber.


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення