Напишіть нам

Всі теми

29 Листопада 2017

Більше тисячі навчальних закладів почали вчити англійську онлайн у 2017 році

Школярі, студенти, вчителі, викладачі та науковці приєдналися до вивчення англійсьої на безкоштовній платформі Lingva.Skills цього року, повідомляє МОН.

Безкоштовні онлайн-уроки з англійської - це частина кампанії з масового вивчення іноземної мови “Україна заговорить англійською!” за підтримки Міністерства освіти. Курс містить 150 уроків (для тих, хто лише починає вчити іноземну).

У межах підписаного МОН та Lingva.Skills меморандуму до вивчення англійської хочуть залучити півмільйона українських вчителів та викладачів.

“Спілкування іноземними мовами визначене однією з ключових компетентностей Нової української школи. Ми прагнемо, щоб кожен учень міг належно розуміти, писати, висловлювати свої думки англійською чи іншою з поширених іноземних мов. Водночас наша вища освіта, наука зараз активно інтегруються в європейський та світовий простір, і в цьому контексті знання англійської є так само дуже важливим для українських студентів, науковців. Тому ми підтримали соціальний проект Lingva.Skills, який відкриває багато можливостей для безкоштовного вивчення англійської незалежно від місця проживання й у будь-який зручний час”, – зазначив заступник Міністра освіти і науки України Юрій Рашкевич.

Зараз навчання існує лише в режимі онлайн, але розробники працюють над системою змішаного навчання, де додасться ще аудиторні заняття з викладачем. Цей метод почнуть запроваджувати в київських школах вже 2018 року.

Отримати доступ до курсу може кожен охочий - потрібно лише заповнити анкету на сайті. Крім того, можна подати заявку від навчального закладу - тоді координатор надішле подальші інструкції та зразок офіційного листа, який необхідно підготувати.


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення