Напишіть нам

Всі теми

9 Січня 2019

Батьків і вчителів запрошують взяти участь у дослідженні про співпрацю в школі

Громадська організація “Смарт Освіта” проводить дослідження в межах проекту “Педагогіка партнерства як фундамент Нової Української Школи”.

Пройти онлайн-опитування можна до кінця лютого за цим посиланням.

Це опитування дозволить сформулювати угоду про співпрацю між школою, батьками і учнями, яку потім зможуть використати будь-які школи.

“Проект складається з кількох компонентів, і в цьому дослідженні ми прагнемо з’ясувати панівні уявлення про роль батьків, учнів та вчителів у шкільному процесі, – зазначають в організації.

Опитування є анонімним. Його результати не передаватимуть третім особам, а всі отримані дані будуть використовувати тільки узагальнено.

Нагадаємо, у межах проекту “Педагогіка партнерства як фундамент Нової Української Школи” обрали шість шкіл з Києва, Чернігова, Харкова, Краматорська, Тернополя та Херсона. Учителі, батьки та учні цих закладів спробують домовитись про нові правила співіснування у своїй школі. Уже відбулися три зустрічі в Краматорську, Харкові та Києві.

Напрацьовані пропозиції систематизують, доповнять онлайн-пропозиціями, обговорять в експертному середовищі та зберуть в документ, який можна назвати меморандумом співпраці. Цей документ кожна школа зможе використати як власний статут або скористатись ним як типовим та доповнити своїми ідеями. Крім того, цей документ запропонують МОН як альтернативу скасованому положенню про батьківські комітеті.

Проект реалізовують за підтримки програми “Долучайся” Пакт, USAID та сприяння з боку Міністерства освіти та науки України

Фото: автор – mohamed_hassan, Pixabay


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення