Напишіть нам

Всі теми

19 Червня 2020

Апробацію антикорупційних інструментів продовжили до 25 вересня – ще можна взяти участь

EdCamp Ukraine у проєкті за підтримки USAID_ВзаємоДія продовжив для освітян термін апробації антикорупційних інструментів до 25 вересня, дозволивши долучитись до апробації новим учасникам.

Про це повідомили на fb-сторінці EdCamp Ukraine.

“Розуміючи виклики дистанційної освіти, наша команда у співпраці з USAID_ВзаємоДія підготували прекрасну новину – продовжено термін апробації оновленого набору інструментів для роботи з молоддю до 25 вересня 2020 року, – йдеться у повідомленні.

Інструменти складаються з антикорупційних уроків та квесту.

Якщо серед вас є вчительки й учителі, які тільки дізналися про апробацію і готові до нового досвіду з формування доброчесності – напишіть нам на пошту, ми надамо усі необхідні матеріали, рекомендації і підтримку“, – зазначили в EdCamp.

Для підтвердження апробації вчителям потрібно буде разом з учнями заповнити підсумкову рефлексійну форму.

“Результати апробації буде презентовано на ІІ Національному координаторському саміті EdCamp Ukraine у жовтні 2020 року. Беручи участь в апробації, ви можете стати однією із 5-ти осіб, які отримають позаконкурсну участь у цій події”, – додали в організації.

Нагадаємо, EdCamp Ukraine за підтримки USAID_ВзаємоДія шукає 16 освітян, які стануть тренерами з використання антикорупційних інструментів.

Ілюстрація:EdCamp Ukraine

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID). Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю громадської організації “ЕдКемп Україна” і необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів.

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення